home gevonden stats travelbugs souvenirs onze caches foto's © team Holiday
gevonden stats travelbugs souvenirs onze caches foto's

 
teamHoliday

Holiday geocaching

Onze eigen geocaches

Natuurlijk is het ook leuk om zelf een cache te verstoppen. Het uitzetten van een route voor een multi, het vinden van leuke, mooie of interessante lokaties, het maken van een originale cache-behuizing, het aan elkaar rijgen van een aantal traditionals met een bonus als eindcache... Een aantal is al actief en er zit nog meer in de planning.

Holiday Kampina Wandelcache

09-11-2003. Onze eerste cache gelegd in natuurgebied de Kampina bij Boxtel, een multi van ca. 8 km. Na herindeling van het gebied hebben we de cache in 2011 moeten archiveren.

Verdwaald tussen de kastelen

Na een pauze van 5 jaar is het cachen weer opgevat, en op 07-08-2017 is deze mysterycache gelegd. Het is een vrij eenvoudig puzzeltje over onze woonomgeving De Haverleij bij Den Bosch.

Zooislagen Buitenwiel

02-04-2018 Al fietsend kwam ik over het dijkje van het kleine natuurgebied Sompen en Zooislagen. Lees vooral het informatiebord hier.

Ik lig hier hecht en vast

21-04-2018 Al zo vaak hier langs gefietst, me afvragend waarom op dit markante punt nog geen cache lag. Dus zelf maar een gelegd. Geniet van het uitzicht!

No shit... of toch wel.

28-04-2019. Fietsend over de dijk tussen Bokhoven en Heusden kun je genieten van mooie uitzichten over de weilanden aan de ene kant en de Maas aan de andere kant. Vaak lopen hier ook schapen en moet je een beetje laveren tussen alle "uitwerpselen", maar dat maakt de beleving alleen maar mooier. (Na verdwijnen van de cachebehuizing moeten archiveren 13-02-2020 😞)

Sluis Hedikhuizen

02-05-2019. In 1993 kwam de sluis op de lijst van beschermde Rijksmonumenten. Het fort is privé-eigendom en de sluis werd in 2002 voor een symbolisch bedrag verkocht aan waterschap Aa en Maas. De sluis is in 2002-2003 gerestaureerd en fungeert nu als 'stapsteen' in de lokale ecologische verbindingszone.